Hogyan működik?

A KalandRandi a valós világban játszódó, rejtélyes és izgalmas Küldetések szervezésése vállalkozik. Ezeket kell választott partnereddel határidőre végrehajtanotok.

Ha egyedül regisztrálsz és partneredet az oldal segítségével választod ki, akkor számodra minden küldetés egy vakrandi. A feladat megoldása mellett ismeretlen partnered felfedezésének izgalmát is átéled.

Összeszokott párok is regisztrálhatnak, és teljesíthetik a küldetéseket együtt. Számukra a játék már nem annyira a párkeresés, mint inkább a szórakozás egy új formája.

 • Regisztrálj

  A rendszer használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció során fényképre nem, de néhány alapadat megadására szükség van (nem, kor, testsúly, magasság, végzettség, bemutatkozás, stb).
  Ezen adataid alapján fognak téged kiválasztani mások, illetve lesz neked lehetőséged egy valaki más által kezdeményezett küldetéshez csatlakozni.

 • Nézz körül, ismerkedj meg a kínálattal

  Hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelőt, a küldetéseket különböző kategóriákba soroltuk. Ezek általános leírását fent a Paletta fül tartalmazza.
  A kezdeményezhető illetve partnerre váró küldetések aktuális, konkrét listája, bejelentkezés után, a Küldetés Piac oldalán érhető el.

 • Töltsd fel az egyenleged

  A küldetések árát Kreditben adjuk meg. Belső Kredit egyenlegedet bankkártya segítségével töltheted fel.
  Egyenleged aktuális állását és történetét az Egyenleg fül alatt érheted el, feltöltést is itt kezdeményezhetsz.

 • Jelentkezz küldetésre a Küldetés Piacon

  Regisztrált felhasználóként a Küldetés Piac felületen tudsz küldetésre jelentkezni. A partner adatainak ismeretében csatlakozhatsz egy már kiírt küldetéshez, vagy kezdeményezhetsz egy újat. Ez utóbbi esetben hozzád csatlakozik majd ismeretlen partnered, akit vagy elfogadsz vagy elutasítasz.

  Küldetéseid státuszát a Saját Küldetés menüpont alatt ellenőrizheted. Itt léphetsz be aktív küldetéseidbe, s férhetsz hozzá azok részletes információihoz. Kezdeményező félként levonás nélkül elfogadhatod vagy elutasíthatod a jelentkező partner ajánlkozását. A jelentkezésedet büntetés nélkül visszavonhatod, amennyiben még nincs partnered, ellenkező esetben viszont visszalépésed kredit levonással jár.
  Amennyiben az általad kezdeményezett küldetés 90 napon belül nem talál partnerre, akkor elévül, a felhasznált krediteket visszakapod.

 • Partnered elérhetőségeit és a küldetés adatait e-mailben küldjük

  A partnerek egymásra találása után a kezdeményező indítja a küldetés, és a felek ekkor kapják meg egymás elérhetőségeit és a közös küldetés részletes adatait e-mail-ben. A találkozás és a küldetés végrehajtásának megszervezése már a játékosok feladata.

 • Teljesítsd a küldetést partnereddel közösen

  Egy fiktív történet, a hozzá kapcsolódó helyszínek és a végrehajtandó feladat adják a küldetés meghatározó elemeit. A megfejtést az egyes helyszíneken fellelhető információkból rakhatjátok össze. Hajtsátok végre a küldetést - a többit a sors majd eldönti...

 • Töltsd fel a feladat megoldását

  A küldetés közös végrehajtására 168 óra áll a rendelkezésetekre. Amennyiben a jelszó ezen időn belül nem kerül feltöltésre az oldalon, úgy a küldetés sikertelennek minősül. Ám még ebben az esetben is nyertetek egy életre szóló közös élményt!

További részleteket találsz a GYIK fül alatt. Ha kérdésed maradt, bátran lépj velünk kapcsolatba!

Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: