Játssz és nyerj egy randit!

A KalandRandi Facebook oldalán rendszeresen megjelenik egy Enigma, egy húsz állományból összerakott REJTVÉNY. Az egyes részek egyesével tűnnek fel. Olyan képi, szöveges, illetve audiovizuális nyomok ezek, amelyek egyenként mind a rejtvény megoldására utalnak. Lehet pár soros szöveg, egy kép, esetleg annak mozaikrészlete, egy hanganyag, vagy egy videófelvétel. Ha rájössz, hogy mit takarnak, miből származnak, miről szólnak, elkezdheted fejben összeállítani, hogy pontosan mire is utalhatnak...

Nem elég felismerni egyetlen nyomot, például a hetedik részletként megjelenő képet. Az csak egy utalás, ami a megfejtéshez közelebb visz. Több nyomra is szükséged lesz, hogy eljuss a megoldáshoz...

Kövesd a Facebook oldalunkat, kövesd a nyomokat!

A megfejtés minden esetben egy idézet. Hol ismertebb, hol pedig a kihívás izgalmának kedvéért kevésbé az. Ha kedvet kaptál, like-old a KalandRandi Facebook oldalát, hogy ezáltal rendszeresen figyelhesd a fokozatosan lelepleződő részállományokat. Hetente 2-3 alkalommal mindig újabb kerül posztolásra.

Az első helyes megfejtő jutalma 2,000 Kredit, egy izgalmas randi ára, amit regisztrált felhasználónk Egyenlegén bónuszként jóváírunk.

A megfejtéshez persze nem kell mind a húsz részlet megjelenését megvárni. Talán elég az első nyom, talán az első három, öt... Érdemes tehát szemfülesnek lenni!

A megoldást az info[kukac]kalandrandi[pont]hu címre várjuk regisztrált felhasználóneveddel együtt!

Sikeres küldetést kívánunk minden Kalandornak!

Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: