Kaland ötleted van?

Keress pénzt és küldj küldetést a KalandRandinak! Úgy gondolod, hogy a KalandRandi szellemének megfelelő küldetéseket te is tudsz írni? Talán már meg is írtad? Küldd el nekünk az info@kalandrandi.hu e-mail címre, mert a valóban jó és megvalósítható ötletekért fizetünk neked! Kérjük, mielőtt elküldöd az írásodat, tanulmányozd át az ötletekre vonatkozó bírálati szempontrendszert! Lehet, hogy valaki holnap már az általad írt küldetést fogja játszani? Igen, lehet, és légy büszke rá!

Az ötletek bírálata során az alábbi alapvető szempontok szerint hozunk döntést:

  1. Budapestre szabott történet/küldetés
  2. a valós helyszínek érdekessége
  3. a megírt történet/küldetés egyedisége
  4. megvalósíthatóság
  5. költséghatékonyság
  6. bonyolultság
  7. játszhatósági idő

Érdekes helyen dolgozol? Keressük olyan magánszemélyek jelentkezését, akik foglalkozásukat, hobbijukat tekintve olyan érdekes helyszínek közelében tevékenykednek, amik egy felejthetetlen küldetés, izgalmas randevú helyszíneként szolgálhatnak. Ötleteik lényegre törő vázlatát az info@kalandrandi.hu címre várjuk!

Jelenleg a küldetések csak Budapesten játszhatók, amivel mi sem vagyunk elégedettek. Dolgozz velünk és valósítsd meg a KalandRandit másik településen is!

Ha kreatív és vállalkozó kedvű magánszemély vagy, illetve a társkeresésben és játékszervezésben szívesen szerepet vállaló társaság, szervezet, vállalkozás és intézmény, aki úgy gondolja, hogy foglalkozási körét szívesen kiegészítené a játékos párkereséssel, a KalandRandi arculatával és tevékenységével, jelentkezz! Az így létrejövő partneri kapcsolat a fővároson kívül eső területeken, más városokban történő játékszervezés célját szolgálja. Küldetések, azaz első találkozók megszervezésére keressük azokat, akik egy küldetés háttértörténetének kitalálásától kezdve, a randevú forgatókönyvének megírásáig, a helyszínbiztosítástól az egyéb előkészítő ténységekig részt vennének a társkeresés innovatív formájában

Ha Te, munkatársaid és céged készen álltok arra, hogy erőtöket a KalandRandiéval egyesítsétek, jelentkezzetek az info@kalandrandi.hu e-mail címre írott levélben, és röviden fejtsétek ki, az együttműködésnek konkrétan milyen formájában láttok perspektívát, miként képzelitek el a közös munkát! A rövid bemutatkozáson és együttműködési tervezeten kívül, hogy lássuk, mennyire szilárd az elhatározás és eredeti az elgondolás, kérjük, próbaképpen küldjetek a részünkre egy általatok írt, tervszerűen kidolgozott küldetésötletet, amiben a háttértörténet felvetésén túl részletezitek az egyes (rész-) feladatokat, pontosan megemlítitek a helyszíneket, kiegészítve a játszhatóság idejével és körülményeivel, valamint szerepeltetitek a küldetés célját és a lezárásként szolgáló megoldását is.

Amennyiben a beérkező felvetésekben, próbaküldetésekben látunk perspektívát, a jelentkezőkkel további egyeztetés céljából felvesszük a kapcsolatot!

Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: