Randi paletta

Jelenleg a következő randi-küldetéseket kínáljuk:

Időutazás

Gondoltál már arra, hogy az idő végtelen kerekének forgásában hol foglalnál helyet?

Melyik korban élnél szívesen? A tizenkilencedik század izgalmas felfedezéseinek lennél tanúja vagy a sötét középkor tudatlanságába vinnéd el a jelen tudományos fejlesztéseit? Elsőként lépnél Amerika partjaira, belopóznál Da Vinci műhelyébe, esetleg a jövő űrturistájaként látogatnál idegen bolygókra?

A KalandRandi segítségével kívánságod, az időutazás valóra válhat. Időgépet ugyan nem építettünk Neked, így a dimenziókapukon sem léphetsz át, de különböző korszakokban játszódó fiktív történetek főhőseként randevúzhatsz. Küldetés a fantázia világában- egy kapcsolat lehetősége a valóságban!

Kalandozás

Kalandos vakáció, történelmi helyszínek, kódfejtés, nyomozás?

Felpezsdítenéd a nyaralást egy kis izgalommal? Festői vidékeken kalandoznál és nyomoznál ismeretlen rejtélyek után? Most próbára teheted magad. Utazással egybekötött küldetések különleges helyszíneken pároknak, családoknak, baráti társaságoknak.

Történelem

A tegnap már csak történelem, a csalódás és a magány a múlté! A holnap reménye a Te jövőd! Ne gondolj a régi időkre, csak ha okulni vagy játszani akarsz!

A KalandRandi történetei olyan érdekfeszítő történelmi eseményeket idéznek, melyek közül bármelyiknek szívesen lennél főszereplője. Törökverő ütközet a budai várban, szabadságharcos megmozdulás a Corvin közben, esetleg egy csipetnyi reneszánsz hangulat Mátyás udvarában? Az események helyszínét a város adja, Küldetésed történetét mi írjuk, de az élmény egyedül a Tiétek!

És ami a legnagyszerűbb, hogy a történelmi tudás számonkérése ezúttal elmarad. Nem szükséges évszámokról és nevezetességekről beszámolnod! Nem kell korhű öltözetben csatát imitálnod, uralkodót vagy lázadót alakítanod! A Te dolgod csak annyi, hogy jeles eseményekre utaló helyszíneken megfordulva élvezettel, szórakozva ismerkedj!

Hagyd, hogy a történelem és - szerelem - megismételje önmagát!

Művészet

Kedves Művészek és Művészlelkek! A műalkotás Arisztotelész szerint alkotásvágyból és az érzelmek kifejezésének vágyából fakad, célja pedig nem más, mint a hatáskeltés.

Vágy, érzelmek, hatás… Talán nem véletlen, hogy a művészetet oly’ gyakran megihleti a szerelem. És az bizonyosan nem a véletlen műve, hogy magányos lényed most itt próbál társat találni.

A festészet, szobrászat, építészet, szépirodalom és megannyi társaik a természet szépségét, tökéletességét, harmóniáját kívánják tükrözni. A KalandRandi Küldetései e nemes folyamat élményének egy részével koronázzák meg találkozótokat. Kalandjaitok során különböző művészeti ágakat említő történetekkel, műalkotásokkal szembesítő helyszínekkel és esztétikai értékeket idéző feladványokkal lehettek lélekben gazdagabbak. Egy lenyűgöző épületbelső, egy aktuális fotókiállítás, ókori emlékek tárlata…

Megannyi helyszín és lehetőség, hogy egy pillanatra szív és lélegzet egyszerre akadjon el, és csak két dolog képes ezt elérni: a Művészet és a Szerelem.

Kémtörténet

Rejtélyes helyszín, titkos jelszó és egy ismeretlen, beépített ember. Feltehetően „ügynök”, akárcsak Te!

Egy kémjátszma részei vagytok, a KalandRandi Küldetéseinek hősei. A misszió azonban korántsem lehetetlen. A cél felderíteni és megismerni a célszemélyt, a Társadat és vele rátalálni a megfejtésre és a Szerelemre.

A KalandRandi segítségével olyan izgalmas kémtörténetek szereplői lehettek, melyekben az uralomra törő ősi ellenségek és gaztetteik csupán a fantázia szüleményei, de a kettőtök játszmája nagyon is valóságos. Nyomozásaitok során bármikor lehettek száraz martinit kortyolgató szívtipró 007-es és az ő elbűvölő hölgypartnerének párosa. A szmokingot és nagyestélyit otthon hagyhatjátok, de ki tudja…? Küldetésetek során talán egy casino-ba is be kell térnetek.

A KalandRandi Küldetései alkalmával bűnszövetkezetek leleplezésére és cselszövések elhárítására lesz módod, persze csak képzeletben. A valós helyzetben inkább az ismerkedés rejtelmeibe kell bocsátkoznod. Közben pedig ne feledd: A Szerelem felrázva, nem kavarva jó!

KRT-15017
Kémtörténet
Indiana Jones és a bölcsek köve
(Bp., I., P, Sz, V: 9-17)
KRT-18001
Kémtörténet
Az elveszett ereklye fosztogatói
(Keszthely környéke, H-V: 9-21)

Romantika

Azt mondják, „javíthatatlan romantikus” vagy? Badarság! Hiszen miért is szorulnának a romantikus lelkületűek javításra?

A KalandRandi Küldetései elhozzák Számodra mindazt a gyengédséggel és emóciókkal átitatott világot, ami sodró mindennapjaidban és főleg első találkozóidkor eddig elkerült Téged. Sejtelmes fények, lágy zene, kellemesen ringató hangulat. Egy helyszín, egy megoldásra váró Küldetés és egy érzés: „a Vágy Kalandja, a Kaland Vágya”.

A KalandRandi segítségével Társad és Te csipetnyi szentimentalizmussal fűszerezett kihívást, s vele együtt egy romantikus első randevút élhettek át. Hogy mi varázsolja mindezt különlegessé és felejthetetlenné?

A szemnek tetsző helyszínek és a szívnek kedves történetek, ábrándos hangulatú Küldetések és hozzájuk kapcsolódó megfejtések. A KalandRandi elvezet a város romantikus udvarbelsőibe, illatos kertjeibe, parkjaiba, ismeretlen épületek zugaiba és olyan felfedezetlen részeibe, aminek csodája mellett talán naponta elhaladsz, mégsem álltál még meg tüneményessége előtt.

Randevúzz, ismerkedj, érintkezz, hogy a vágyálom valósággá váljon!

Tudomány

Érdeklődsz a tudomány és technika vívmányai iránt? Otthonosan mozogsz a legmodernebb innovációk témájában?

Valamely természet-, társadalom-, vagy bölcsészettudomány a Te asztalod? Esetleg végzetesen rajongsz a fantasztikum világa iránt? A KalandRandi segítségével megtalálhatod a párod, aki mindebben hozzád hasonlóan lelkes. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részt veszel egy Küldetésen, minek izgalmas története, érdekes helyszíne és megoldásra váró talánya a tudományos és/vagy fantasztikus világ fejlesztéseihez, elméleteihez köthető. Információszerzés a könyvtárban, nyomozás a Magyar Tudományos Akadémián a való életben, gépek forradalma, masinák parádéja és világmegváltó mechanizmusok színrelépése a randevútok alatt játszódó mesében.

Egyet azonban ne feledjetek: Még a kőbe vésett természeti törvények és tudós elméletek mellett is szükségetek lesz hitre! Higgyétek hát el, hogy rátok is Kaland és Szerelem vár!

Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: