Rólunk írták

L. Rebeka

Először azt hittük, itt most tényleg rendelnünk kell egy steaket. Végül nem tettük meg, de persze nem is kellett. A randi helyszínei tetszettek, a kilátás az utolsóról tényleg pazar. Nagyon ötletes az eszközök használata és ahogy az üzenetet elrejtettétek. A Kalózrandit azért ajánlanám, mert otthonról nem tudtam volna megfejteni, bármennyire is furdalt a kíváncsiság. Ehhez ott kellett lenni, ehhez találkozni kellett! :) És milyen jól tettük... Megcsináltam már pár küldetést, és mindegyik élvezetes volt. Ez is.

H. Vera

Az első helyszín remek kis kezdés volt, mondjuk én alapból rajongója vagyok az ilyen légkörű helyeknek. Ugyan a következő helyszín nem volt elég egyértelmű, és a feladványban is akadt némi kihívás, de végül ügyesen kikövetkeztettük, pontosan hová is kell menni, és mire utalhat a szöveg. Kellemeset sétáltunk, eddig ismeretlen helyeket fedeztünk fel. Nekem élmény volt mindenképpen!

G. Dávid

Szeretnék gratulálni az ötlethez.

G. Csilla

Nagyon jó volt, mindketten először próbáltuk ki. Az első állomást kicsit nehezebben találtuk meg, mégis nagyon élveztük a játékot. Ötletes az információ átadásának megoldása. Az egyes állomások sem voltak egymástól messze. Gyönyörű volt a helyszín, mondhatom érdemes felfedezni Budapestet újra meg újra, ha kell, ismerkedés közben. :) Köszönöm Nektek.

T. Nóra

Kedves KalandRandi ötletgazdák! Nagyon feldobott a honlapotok, amíg böngésztem. És egyúttal le is tört: "miért nem én találtam ki?" :) Aztán gyorsan választottam egy kalandot, és örülök, hogy legalább így a részese lehetek ennek az egyedi ötletnek.

B. Tünde

A randi kellemes volt, jól éreztem magam, a játék élvezhető volt, nem nehéz, s ez külön adott lehetőséget az ismerkedésre. De inkább kivárom a nagy Ő-t, nem megyek elébe.

Sz. Katalin

Nagyon jó ötletnek tartom, szívesen csatlakozom. Magam is szenvedélyes kaland és feladvány függő vagyok.

F. Ádám

Azt mondják okos és bizonyára tapasztalt kapcsolati szakértők, hogy minden jól sikerült első randevú legfontosabb ismérve az eseménydússágból, izgalmas történések sorozatából születő élmény. A hipotézis igazolás után kiáltott…

E. Dóra

A KalandRandi - kijelenthetem- új távlatokat nyitott az ismerkedésben, ezért mindenkinek bátran ajánlom. Általa társra találtam, miközben nem kellett választanom egy könnyed kaland és egy hosszú távú kapcsolat lehetősége közül...

P. Zsolt

Ki gondolná, hogy egy randevú akkor is lehet frenetikus, ha végkifejlete nem a telefonszámcsere? Én már tudom, hogy a KalandRandi segítségével ez lehetséges...

Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: