KR ajándékkupon

Küldetés:
Indiana Jones és a bölcsek köve
- kalandjáték/randi 2 fő részére

Alkímia, mágia, okkult szertartások. Kriptografikus üzenetek. Nyomozás egy titokzatos szekta után. Valódi intellektuális kihívás, csak a legelszántabbaknak.

Ára: 14000  5000 Ft


A játék:

Indiana Jones és a bölcsek köve
- kalandjáték/randi 2 fő részére

"Megbízónk egy rejtélyes szekta után nyomoz. A szekta hívei misztikus, ősi rítusokat használva próbálják megszerezni az örök élet titkát és a világ feletti uralmat. Találkozóik és szertartásaik helyszíne, időpontja és a bejutás módja szigorúan titkos, híveiket rejtjelezett üzeneteken keresztül tájékoztatják..."

Egy rejtélyes nyomozás részesei vagytok. Küldetésetek fontos, a tét óriási. Egy okkult szekta nyomára kell jutnotok, és ehhez minden ügyességetekre és leleményességetekre szükségetek lesz. Találjátok meg a titokzatos kód megfejtésének kulcsát!

Játszhatóság: A játék időtartama kb. 3 óra, játszható ünnepnapok kivételével minden héten hétfőn és szerdától vasárnapig 10 és 19 óra között. (Kedd szünnap.)

Legfontosabb tudnivalók:

A kupon beváltható a KalandRandi „Indiana Jones és a bölcsek köve” című játékára egy pár (két személy) részére a kupon vásárlásától számított 3 hónapon belül.

A beváltás menete:

  • A kupon megvásárlását követően regisztráljatok a KalandRandi.hu weboldalon
  • A kupon kreditekre váltásához használjátok a webes beváltó felületet
  • A beváltást követően a kreditek fél évig bármikor felhasználhatóak
  • A játékot a KalandRandi weboldalán indíthatjátok, időpont egyeztetés nem szükséges
  • További információ: KalandRandi.hu

További információk:

Pároddal egy igazán emlékezetes randevúra vágytok? Vagy a közelgő ünnepek alkalmából meglepnéd őt egy igazi különlegességel? Akkor legyetek főhősei egy kalandfilmbe illő nyomozósztorinak és kövessétek a sátáni szekta nyomát!

MI A KALANRANDI?

A KalandRandi a valós világban játszódó, rejtélyes és izgalmas küldetések szervezésére vállalkozik. Ezeket kell partnereddel határidőre végrehajtanotok. A nyomozás során a város különböző pontjait kell felkeresnetek. Küldetésetek akkor lesz sikeres, ha a megoldást jelentő kódot határidőre feltöltitek a KalandRandi weboldalára.

HOGYAN VÁLTSÁTOK BE A KUPONT ÉS JELENTKEZZETEK A JÁTÉKRA?

A kupon egy pár (két fő) részére szól. Vásárlás után a kupon tulajdonosai regisztráljanak "Párként" a KalandRandi weboldalán. Vegyék fel a kapcsolatot a KalandRandi csapatával az info@kalandrandi.hu címen, küldjék el a kuponkódot és írják meg, milyen felhasználónéven regisztráltak.

Ha ajándékba veszed a kupont a párodnak, és magad is játszol, akkor a regisztrálást lehetőleg az ajándék átadása után végezd el, így elkerülhető, hogy a visszaigazoló e-mail-t a megajándékozott lássa és az ajándék mibenlétéről idő előtt értesüljön.

A regisztációt követően a KalandRandi munkatársai jóváírják közös profilotok egyenlegén a játék lejátszásához szükséges krediteket. A kreditek birtokában jelentkezhettek a konkrét küldetésre és indíthatjátok a játékot. Indítást követően a küldetés teljesítésére 168 óra áll rendelkezésetekre.

HOGYAN, MIKOR JÁTSSZATOK?

A játék elindításakor a szükséges instrukciókat e-mailben kapjátok meg. Időpontot foglalni nem kell. Bizonyos helyszinek azonban csak korlátozottan tartanak nyitva, ezért a játék megadott játszhatósági idejére legyetek tekintettel.

Kérdés esetén további információ: info[kukac]kalandrandi.hu


Vásárlás bankkártyás fizetéssel

Termék adatai:

KR ajándék kupon:

Indiana Jones és a bölcsek köve

- kalandjáték/randi 2 fő részére

5000 Ft

Vevő adatai:

A vásárolt kupont és a vonatkozó számlát a fent megadott e-mail címre küldjük.

A tranzakció lebonyolítása a CIB Bank elektronikus fizetési felületén keresztül történik.

    Bankkártyás Fizetés Feltételei


Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: