KR ajándékkupon

Küldetés:
Az elveszett ereklye fosztogatói: a keszthelyi talizmán
[geodigitális kincsvadászat]

Ügynökségünk gyógyító erejű, mágikus talizmánok után nyomoz. A nyomok a Balaton partjára vezetnek. Valahol Keszthely környékén létezik egy titokzatos lelőhely...

Ára: 12000  6000 Ft


A játék:

Az elveszett ereklye fosztogatói: a keszthelyi talizmán
[geodigitális kincsvadászat]

Ügynökségünk mágikus erejű talizmánok után nyomoz, melyek rendkívül magas áron forognak az ezoterikus ereklyék illegális piacán. Információink szerint ezek a talizmánok valaha egyszerű hétköznapi tárgyak voltak, de a Balaton környékén egy titkos rejtekhely mélyén intenzív spirituális, gyógyító energiákat szívtak magukba.

Küldetésetek a rejtekhely felkutatása és a talizmán megszerzése! Sikeretek titka ész, leleményesség és kitartás! Legyetek résen és viselkedjetek természetesen! Vigyetek túracipőt! Sikeres bevetést kívánunk!

Játszhatóság: A játék időtartama kb. 8 óra, játszható a hét minden napján napkeltétől napnyugtáig.

Legfontosabb tudnivalók:

A kupon beváltható a KalandRandi „Az elveszett ereklye fosztogatói: a keszthelyi talizmán” című játékára egy pár (két személy) részére a kupon vásárlásától számított 3 hónapon belül.

A beváltás menete:

  • A kupon megvásárlását követően regisztráljatok a KalandRandi.hu weboldalon
  • A kupon kreditekre váltásához használjátok a webes beváltó felületet
  • A beváltást követően a kreditek fél évig bármikor felhasználhatóak
  • A játékot a KalandRandi weboldalán indíthatjátok, időpont egyeztetés nem szükséges
  • További információ: KalandRandi.hu

További információk:

Pároddal egy igazán emlékezetes randevúra vágytok? Vagy a közelgő ünnepek alkalmából meglepnéd őt egy igazi különlegességel? Akkor legyetek főhősei egy kalandfilmbe illő nyomozósztorinak és kövessétek a rejtéjes talizmánok nyomát a Balaton partján!

MI A KALANRANDI?

A KalandRandi a valós világban játszódó, rejtélyes és izgalmas küldetések szervezésére vállalkozik. Ezeket kell partnereddel határidőre végrehajtanotok. A nyomozás során a Balaton part különböző pontjait kell felkeresnetek valahol Balatonszentgyörgy és Vonyarcvashegy között. Küldetésetek akkor lesz sikeres, ha a megoldást jelentő kódot határidőre feltöltitek a KalandRandi weboldalára.

HOGYAN VÁLTSÁTOK BE A KUPONT ÉS JELENTKEZZETEK A JÁTÉKRA?

A kupon egy pár (két fő) részére szól. Vásárlás után a kupon tulajdonosai regisztráljanak a KalandRandi weboldalán. A felhasználói felületen elérhető webes kupon beváltó felület használatával a kuponok KalandRandi kreditekre konvertálhatók.

Ha ajándékba veszed a kupont a párodnak, és magad is játszol, akkor a regisztrálást lehetőleg az ajándék átadása után végezd el, így elkerülhető, hogy a visszaigazoló e-mail-t a megajándékozott lássa és az ajándék mibenlétéről idő előtt értesüljön.

A kreditek birtokában jelentkezhettek a konkrét küldetésre és indíthatjátok a játékot. Indítást követően a küldetés teljesítésére 168 óra áll rendelkezésetekre.

HOGYAN, MIKOR JÁTSSZATOK?

A játék elindításakor a szükséges instrukciókat e-mailben kapjátok meg. Időpontot foglalni nem kell. Bizonyos helyszinek azonban csak korlátozottan tartanak nyitva, ezért a játék megadott játszhatósági idejére legyetek tekintettel.

Kérdés esetén további információ: info[kukac]kalandrandi.hu


Vásárlás bankkártyás fizetéssel

Termék adatai:

KR ajándék kupon:

Az elveszett ereklye fosztogatói: a keszthelyi talizmán

[geodigitális kincsvadászat]

6000 Ft

Vevő adatai:

A vásárolt kupont és a vonatkozó számlát a fent megadott e-mail címre küldjük.

A tranzakció lebonyolítása a CIB Bank elektronikus fizetési felületén keresztül történik.

    Bankkártyás Fizetés Feltételei


Kaland ötleted van?

Pénzt keresnél a küldetésekre vonatkozó ötleteiddel? Partnerként vidéken szerveznél KalandRandi küldetéseket?
Tudd meg a részleteket!

Randizz ingyen!

Szeretnél INGYEN részt venni egy KalandRandi küldetésben? Szívesen ismerkednél, de a küldetés árát inkább a jövendőbeli kedvesedre költenéd? Kedveled az intellektuális feladványokat?
Kattints a részletekért!

Online fizetési partnerünk:   
Elfogadott kártyák: